Klima

Vindrose:

I Aalborg, bl.a. pga. beliggenheden op til Limfjorden, er de mest dominerende vinde fra syd og vest, hvor vest er den hyppigst forekommende. Kunstmuseet ligger umiddelbart gemt væk bag bakken fra den gamle grusgrav og de høje træer imod syd og vest. Dette bevirker at museet ikke er så udsat af den til tider meget kraftige vestenvind og derfor kan naturlig ventilation fra vinden ikke udnyttes i så stor en grad.

Soldiagram:

I Aalborg varierer solhøjden fra ca. 10° – 57° hen over året. Hvor 10° er på vinter solhverv og 57° er på sommersolhverv. I forhold til Kunsten betyder dette at man om sommeren har mange timer med høj belysning på bygningen og det kan derfor udnyttes til både indvendig belysning og opvarmning. Derimod er solen mere gemt væk i vinterperioden, igen pga. bakken og de høje træer imod syd.

Reklamer
Kategorier:Analyse, Bindinger Tags: , ,
  1. januar 22, 2017 kl. 4:00 pm

    ハロー。自分はおしゃれが楽しみで、最近は毎日オシャレグッズの本を読んでいます。そろそろ欲しいのは、長財布とオシャレなバッグです。財布は流行っているものではなく、素材重視で質のいいものがいいですね。ブランドならルイヴィトンやグッチが有名ですが、自分はココマイスターとか質が良くて欲しいですね。今度のお小遣いで買ってみようかな。革は鹿革がいいですね。変わったものでは象革(エレファントレザー)の財布も重宝して面白そうですね。バッグはうちは、40代なので年齢に見合ったショルダーバッグも視野に入れています。大きくて軽いバッグが好みです。男性ならポーターも良さそうな会社ではないでしょうか。このような財布とおしゃれなバッグとかを持ってディズニーランドに遊びに出かけたいですね。

  1. oktober 30, 2014 kl. 12:21 am
  2. november 12, 2014 kl. 5:23 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: